За играта

Приказната на четирите наши карактери: Лео, Томи, Арчи и Оги овојпат Ви ја приближуваме низ едукативна друштвена игра - KIDS VITS Авантура, која комбинира два успешни концепти на светски познати игри: „Не лути се човече“ и „Монопол“. ПОВЕЌЕ

Како до НАГРАДИТЕ од KIDS VITS Авантура

Becutan KIDS VITS се партнери на современите родители, а оваа игра е уште еден чекор поблиску до здрави и среќни деца. Купете производи, креирајте профил и собирајте поени.

НАГРАДИ

Купете било кој од следните Becutan KIDS VITS производи:

2
ВРЕДНОСТ
ПОЕНИ
Мулти витамини
4
ВРЕДНОСТ
ПОЕНИ
Мулти имуно
2
ВРЕДНОСТ
ПОЕНИ
Б комплекс
6
ВРЕДНОСТ
ПОЕНИ
Мулти омега 3
ЧЕКОР 1 - Креирај профил
ЧЕКОР 2 - Внеси информации за купениот производ
ЧЕКОР 3 - Собирај поени за награди
ЧЕКОР 4 - Откупи награда

Собери поени, одбери награда

Со најмалку 10 собрани поени, ќе ти испратиме примерок од KIDS VITS Авантура до твојот дом, каде заедно со нашите херои – Арчи, Оги, Лео и Томи ќе може да почнете нова АВАНТУРА!

КРЕИРАЈ ПРОФИЛ

Оги

Умен и досетлив, препознава и пишува букви и броеви, чита книги!

Арчи

Херој за подобар имунитет, хигиенски навики и се грижи за здравјето!

Лео

Силен, спортист, се храни здраво и пие многу течности!

Томи

Супер готвач кој прави најдобри, највкусни и најздрави јадења!